مصرف آب هویج در سه ماه دوم بارداری
نویسنده : مینا علی زاده | زمان انتشار : 28 خرداد 1398 ساعت 16:29
در کل دو نوع ویتامین A وابسته به منبع غذایی آن و جود دارد ، نوع حیوانی و گیاهی . نوع حیوانی آن ویتامین A آماده است و در بدن قابل جذب است و به فرم رتینول (Retinol) است. منبع آن بیشتر جگر ، شیر کامل و بعضی انواع غذا های تقوقیت شده است. منبع گیاهی ویتامین A بیشتر به شکل پیش ساز های ویتامین A هستند که به آنها کاروتن ها (carotenoid) گفته می شود که در بدن می توانند به رتینول تبدیل شوند. در آمریکا 26% مردان و 34% بانوان ویتامین A خود را از همین نوع بدست می آورند. کاروتن (پرو ومیتامین های )که از غذا به دست می آید بیشتر alpha-carotene, beta-carotene, gamma-carotene هستند که از بین آنها بتا کاروتن بیشترین اثر تبدیل شدن به ویتامین A را داراست.