داک
doc.fileon.ir

طرز تهیه آب آلو بخارا

نویسنده : رضا قربانی | زمان انتشار : 23 بهمن 1398 ساعت 15:03

درست کردن آلو بخارا توسط خودتون در خانه خیلی راحت و از نظر اقتصادی به صرفه ست.

آلو‌هایی رو که برای خشک کردن انتخاب میکنین بهتره که گوشتی و شیرین باشه و معمولن همه‌ی آلو‌ها رو می‌تونیم خشک کنیم از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا.

من از آلو‌های زرد و شیرینی که این روز‌ها فراوان بود استفاده کردم.

آلو‌ها رو به هر میزان که آماده کردین برای خشک کردن، بعد از شستن و چیدن دم هاشون کنار میذاریم. یک قابلمه متناسب با اندازه آلو‌ها برداشته و با مقدار مناسب آب میذاریم جوش بیاد، ۲ قاشق روغن هم بهش اضافه می‌کنیم.

اگر بافت آلو‌ها نرمه بعد از جوش آمدن آب آلو‌ها رو داخل قابلمه ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم، اما اگر بافت آلو سالم و له شده نیست اجازه میدیم آلو ها‌ی جوش بخوره و بعد از روی حرارت برمیداریم.

بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد، میبینین که پوست آلو‌ها جمع شده حالا به راحتی میتونین پوست آلو‌ها رو جدا کنین و در سینی یا آبکش بچینین و روش به دلخواه کمی نمک یا شکر بپاشین و اجازه بدین جلوی آفتاب خشک بشه.

دقت کنین که اگر ۲ روز میخواین جلوی آفتاب باشه روز دوم آلو‌ها رو پشت و رو کنین و اگر آفتاب خیلی تیزه این زمان رو کمتر کنین در غیر این صورت تمام بافت آلو خشک میشه و تقریبن هسته‌های آلو فقط میمونه!

اگر تو آپارتمان زندگی می‌کنین و فضای کافی برای استفاده از آفتاب ندارین میتونین آلو‌ها رو جلوی باد پنکه خشک کنین.

منبع: سایت خانومی