موضوعات وبسایت : سلامت

دیدن لکه خون در هفته 35 بارداری

دیدن لکه خون در هفته 35 بارداری

نویسنده : مینا علی زاده | زمان انتشار : 29 آذر 1400 ساعت 08:09

کودک شما چگونه تغییر می‌کند؟

در هفته سی و پنجم بارداری ، کودک شما در حال بزرگ شدن است! وزنش بیشتر از ۲۲۵۰ گرم شده و طول بدن او هم کمی بیشتر از ۴۵.۷ سانتی متر است. هرچند رحم شما جای گرم و نرمی است، اما چون فضای داخل رحم کمی کوچک است کودکتان نمی تواند در آن شیرجه بزند یا غلت بخورد! البته او همچنان به لگد زدن ادامه خواهد داد. اکنون کلیه های او کاملا رشد کرده اند و کبد او نیز می تواند مقداری از ضایعات بدن را فرآوری و دفع کند. رشد فیزیکی کودک شما تقریبا به پایان رسیده است و او در چند هفته آینده فقط وزن اضافه خواهد کرد.

شما چگونه تغییر می‌کنید؟

رحم شما تا ۱۵ برابر حالت عادی بزرگ شده بطوریکه بالای رحم شما تقریبا زیر دنده های سینه قرار گرفته است و شاید احساس کنید که دیگر جایی برای رشد آن باقی نمانده است. اگر می توانستید به درون رحم خود نگاهی بیندازید متوجه می شدید که حجم مایع آمنیوتیک درون رحم خیلی کم شده و جای آن را یک کودک کوچولو گرفته است. رحم شما جای بقیه اندامهای داخلی تان را هم تنگ کرده و شما ممکن است به همین خاطر بیشتر به دستشویی بروید و یا دچار برخی عوارض ناشی از سوء هاضمه (مثل سوزش معده) شوید. اگر این مشکلات را ندارید از معدود خانمهای خوش شانس هستید!

ممکن است پزشک یا ماما از شما بخواهد که از این به بعد تا زمان زایمان هر هفته شما را معاینه کند. همچنین ممکن است از شما بخواهد که حرکات جنین داخل رحم را به دقت تحت نظر قرار دهید تا از میزان فعالیت کودک در درون رحم مطمئن شود.
الآن زمان مناسبی است تا برای زایمان و تولد کودک خود برنامه ریزی کنید. همه موارد مهم را در یک لیست وارد کنید: چه کسی در زمان زایمان در کنار شما خواهد بود؟ از چه روشی برای کاهش درد استفاده خواهید کرد؟ و می خواهید چه مدت در بیمارستان بمانید؟ این کار می تواند یک نقطه شروع مناسب باشد تا با تیم پزشکی خود در این موارد صحبت کنید. زمان دقیق زایمان را نمی توان پیش بینی کرد و شما هم احتمالا نمی توانید برنامه مورد نظرتان را جزء به جزء اجرا کنید، اما پیش بینی های زودهنگام و جمع آوری تمام گزینه های ممکن برای اتفاقات احتمالی می تواند از نگرانیهای این مرحله از حاملگی بکاهد.

1x1.trans.gif

فعالیت‌های هفته

به آرایشگاه بروید: از آرایشگر خود بخواهید که موهای شما را به یک شکل ساده و مرتب کوتاه کند به نحوی که لازم نباشد وقت زیادی برای نظافت و آراستن آنها صرف کنید. از این به بعد ممکن است شما وقت کافی برای سشوار کشیدن و حالت دادن به موهایتان نداشته باشید. همچنین بهتر است موها را به گونه ای کوتاه کنید که تا چند وقت دیگر به اصلاح مجدد احتیاج نداشته باشد. اگر موهایتان را رنگ هم می کنید باز هم به همین نکات توجه کنید. ممکن است تا مدتی نتوانید برای تجدید رنگ موهایتان به آرایشگاه بروید.

رژیم غذایی

این رویای هر زن بارداری است که پس از بارداری به وزن قبلی خود باز گردد. با وجود آنکه هنوز چند هفته ای از بارداری را در پیش دارید به فکر برنامه کاهش وزن خود بعد از تولد فرزندتان باشید. در صورتی که شما ۵/۱۳ کیلوگرم اضافه وزن داشته اید، ۵/۳ کیلوگرم از آن چربی خواهد بود که در دوران شیردهی لازم است و مابقی در پایین کفل و بازوها و پاهای شما قرار دارد که زیبایی اندام شما را از بین برده است و در این میان پاهای شما کمتر از بقیه اعضا چربی در خود اندوخته است. البته در دوران شیردهی کاهش سریع وزن توصیه نمیشود زیرا مانعی برای تولید شیر در بدنتان خواهد شد. اما باید بدانید که ممکن است خود شیردهی به کاهش وزن شما کمک کند تا جایی که بعضی از خانم ها معتقدند شیردهی و مراقبت از نوزادشان به آن ها کمک کرده تا وزن خود را چندین کیلو گرم کاهش دهند. البته عده دیگری از مادران اظهار کرده اند که دوران شیردهی حتی گرمی وزن کم نکرده اند. کاهش چربی ناشی از بارداری و رسیدن به اندام پیش از بارداری مستلزم داشتن برنامه ورزشی و رعایت رژیم غذایی صحیح پس از زایمان است.

نگران نباشید

اغلب مادرانی که در انتظار کودک دوم خود هستند به این می اندیشند که آیا می توانند کودک دوم خود را به اندازه بچه اول دوست داشته باشند. اگر فرزندی دارید، مطمئنا به قدری به او عشق می ورزید که حتی نمی توانید تصور کنید این احساس دوباره به هنگام تولد فرزند دوم به وجود بیاید. اما خوشبختانه مادران منبع عشق ورزی به نوزاد هستند، پس مطمئن باشید شما همه فرزندانتان را عاشقانه دوست خواهید داشت. مطمئن باشید که پیوند عاشقانه دیگری به گرمی همان انس و الفتی که با کودک اول خود داشته اید با نوزاد تازه وارد هم خواهید داشت.

توصیه‌های مذهبی

روزهای پنج شنبه سوره “محمد” و روزهای جمعه سوره “الصافات” تلاوت کنید و بعد از هر نماز ۷۰ بار استغفار کنید. بیشتر کودکان مبتلا به امراض روحی بیماری خود را از مادرشان به ارث می برند. پس از آنجا که تمام خصوصیات مادر در فرزند اثر خوب یا بد خود را می گذارد و خوشبختی یا بدبختی کودک را در رحم پی ریزی می کند ضرورت دارد که بیشتر مراقب رفتار و گفتار خود باشید تا فرزندانی صالح و نیکو به دنیا بیاورید. در این زمینه از پیامبر اکرم نقل شده است که فرموده اند : “سعادت و شقاوت انسان در شکم مادر پایه ریزی می شود.” مراقب باشید حتی اصرار بر انجام مستحبات، رعایت تمام موارد و دعاهای وارد شده  یا عدم موفقیت یا فراموشی در انجام بعضی از اعمال به روحیه شما لطمه وارد نکند و آرامش را از شما سلب نکند. با آرامش و نشاط اعمال را فقط تا حدی که در توانتان است انجام دهید.

بایدها

دریافت کافی کلسیم، پروتئین، آهن و فولیک اسید نسبت به هر ماه دیگری ضروری تر بوده و در صورت نیاز دریافت مکمل ضروری است. در طی سه ماهه سوم بارداری بیشترین نیاز به مصرف کلسیم وجود دارد و برای جلوگیری از یبوست انجام ورزش و فعالیت منظم و دریافت مقادیر کافی میوه جات، سبزیجات و منابع فیبر مفید می باشد. دقت کنید که پوسیدگی دندان ها در این ماه شایع تر است، در نتیجه مراقبت و رعایت بهداشت دهان و دندان خصوصا در این ماه الزامی است.

نبایدها

در صورت مشاهده این علائم حتما به پزشک خود مراجعه کنید زیرا ممکن است علائم زایمان زودرس باشند:

خونریزی، لکه بینی و ترشحات واژینال : در صورت بروز خونریزی حتی به میزان کم فورا به پزشک یا ماما مراجعه کنید و در صورت بروز لکه بینی و افزایش ترشحات، ابتدا اول تماس گرفته و در صورت نیاز مراجعه کنید.

انقباضات رحمی : در صورتی که در هر ساعت بیش از شش انقباض رخ دهد، فورا مراجعه کنید اما در صورتی که انقباضات دردناک بوده اما شدت کمتری دارد، ابتدا تماس بگیرید.

سردرد شدید و دائم / تاری دید

کرامپ و گرفتگی عضلات ساق پا در خواب را در مراجعه بعدی به مراقب اطلاع دهید اما گرفتگی عضله به همراه قرمزی باشد یا درد به همراه تب یا خونریزی باشد، مراجعه فوری ضروری است.

تهوع خفیف و گاهگاهی را در ویزیت بعدی به مراقب اطلاع دهید اما اگر بیش از سه بار در یک روز استفراغ کردید یا قادر به خوردن و نوشیدن نبودید سریعا مراجعه کنید./ نی نی سایت

نکته مهم: این مطالب، تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی‌شود و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

جهت مشاهده متن کامل راهنمای هر هفته از بارداری، بر روی تصویر مربوط به هر هفته کلیک نمایید.

1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif 1x1.trans.gif

1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif

1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif

1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif

1x1.trans.gif1x1.trans.gif 1x1.trans.gif1x1.trans.gif

1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif

1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif

1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif

1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif

1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif1x1.trans.gif

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر