شما اینجا هستید
خانه » اگر مرد با زن خود که جنب است نزدیکی کند جنین به وجود امده در معرض چه بیماریهایی است؟برای دفع این بیماریها چه کارهایی میتوان انجام داد؟
1389/08/23 07:08 شناسه مطلب: 21733
پرسش: اگر مرد با زن خود که جنب است نزدیکی کند جنین به وجود امده در معرض چه بیماریهایی است؟برای دفع این بیماریها چه کارهایی میتوان انجام داد؟
شرح :
پاسخ: خواهر گرامی! از اين كه با ما مكاتبه نموده ايد سپاسگزاريم!
در پاسخ به پرسش شما نکاتی را تقدیم می داریم:
1. حصول جنابت در بانوان به دو طريق است:
الف) دخول و نزدیکی؛ ب ) خروج مني، در خواب يا بيداري.
البته هر مايعي كه از زنان خارج شود، مني نيست. تنها ترشحاتي كه در اوج لذت شهوت جنسي، خارج ميگردد، حكم مني را دارد. ولي مايعي كه با شهوت هاي جزئي خارج مي شود، مني نيست.
گاهي پس از برانگيختگي جنسي، مايع سفيد رنگي خارج مي شود، كه آن مايع اگر چه از روي شهوت و احساس لذت خارج شده، ولي مادامي كه علائم مني را نداشته باشد (مذي) ناميده ميشود و پاك است و هيچ يك از احكام مني بر آن مترتب نميشود.
علائم مني عبارتند از:
1- مايعي كه خارج ميشود از روي شهوت و همراه با ارضاء كامل باشد.
2- با فشار و جستن بيرون ميريزد (در زنان لازم نيست با جستن بيرون آيد).
3- بدن پس از آن، كمي سست ميشود.
بنابراين ترشحاتي كه با اندكي شهوت و خوشايندي خارج ميشود، پاك است و غسل ندارد؛ ولي مايعي كه همراه با اوج شهوت (ارگاسم) از زن خارج ميشود، حكم مني را دارد و موجب جنابت است.
2. نزدیکی و مجامعت بعد از جنابت، در شرع مقدس اسلام حکم خاصی ندارد و از موارد جایز و مباح تلقی می گردد؛ بنابراین نزدیکی بعد از جنابت، تأثیری در بیماری جنین بر فرض حاملگی مادر ندارد.
3. در احکام شرعی، نزدیکی و مجامعت در مواردی مكروه است که یکی از آن موارد، نزدیکی بعد از احتلام (جنب شدن و بیرون آمدن منی در خواب) است که در احکام اسلامی، مکروه شمرده شده است که البته این غیر از نزدیکی بعد از جنابت است؛ در اين موارد و موارد مشابه، ممكن است فرد، دچار عفونت هاي داخل رحمي شده و فضاي پرورش جنين به دليل اين عفونت ها دچار تغييرات نامناسبي خواهد شد؛ البته اين يكي از آسيب هایي است كه ممكن است به وجود بيايد.
4. باید دقت کرد که احکام شرعی بر اساس مصالح واقعی انسان بیان شده است و در مجموع به نفع اوست؛ اگرچه ما از فلسفه و حکمت كامل آن بی اطلاع باشیم.
براساس پارهایي از روايات وارده از ائمه هدي(ع) حالات و رفتارهاي والدين به هنگام آميزش و در دوران بارداري، تأثير زيادي بر روحيات فرزند دارد. به خاطر همین توصیه شده است که زن و شوهری که قصد فرزندآوری دارند، پیش از نزدیکی وضو بگیرند و نماز خوانده و دعا کنند و با آرامش کامل و بدون هرگونه فشار و استرس به عمل آمیزش مبادرت کنند.
اين مطالب از نكات ارزنده و مهم تربيتي اسلام است كه پيش از رشد علمي بشر، به آساني، ريزترين و پيچيدهترين مسائل مؤثر در شخصيت افراد را بيان نموده و آنان را در جهت ساختن نسلي بهتر، راهنمايي كرده است.
5. اما در صورت نزديكي، در اين موقعيت كه شما فرموديد، شما بايد با دكتر متخصص تان نسبت به وضعيت بهنجار و نرمال جنين اطلاع كسب كنيد و در صورت به وجود آمدن وضعيت غير عادي، با استفاده از دارو و راهنمايي هاي پزشك متخصص، وضعيت جنين را به حالت نرمال برگردانيد! موفق باشيد.