بازدید کننده بزرگوار، در این مقاله یک نمونه شکواییه فحاشی و توهین برایتان قرار داده ایم تا با چارچوب تنظیم شکواییه آشنا شوید.
نمونه شکواییه فحاشی و توهین
شاکی: خانم/ آقای: …/ کد ملی: …/ آدرس: …
متشاکی: خانم/ آقای: …/ کد ملی: …/ آدرس: …
وکیل: خانم/ آقای: …/ کد ملی: …/ آدرس: …
موضوع جرم: فحاشی و توهین
محل وقوع جرم: …
تاریخ وقوع جرم: …
ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب
با سلام و عرض ادب
احتراما اینجانب … شکایت خود را تحت عناوین مجرمانه فحاشی و توهین بر علیه مشتکی عنه تقدیم می دارم:
اینجانب با مشتکی عنه به علت موضوع … دچار اختلافاتی گشته ایم که چندین مرتبه به دعوا و بحث منجر شده است. ایشان در تاریخ … به منزل اینجانب مراجعه نموده و شروع به فحاشی و توهین با استفاده از الفاظ رکیک نسبت به بنده و خانواده ام نموده اند و باعث هتک حرمت و برهم زدن آسایش و آرامش بنده و خانواده ام شده اند.
چند نفر از اهالی محل شاهد این قضیه بوده اند و حاضر به شهادت نیز می باشند.
لذا با توجه به شرح شکواییه و ادله اینجانب که شامل شهادت شهود و … می باشد و همچنین به استناد ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی تعزیرات، تعقیب و مجازات مشتکی عنه را به اتهام توهین و فحاشی استدعا دارم.
در خصوص سوال قابل بیان است که به صرف اینکه متهم در اماکن عمومی نسبت به یک زن از طریق فحاشی توهین نماید، جرم موضوع ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ محقق نخواهد بود.
زیرا در صورت طرح شکایت قاضی پرونده با بررسی شرایط و اوضاع و احوال موثر در وقوع بزه و ارتباط بین طرفین پرونده و اختلافات قبلی و انگیزه و نیت متهم از انجام فحاشی نسبت به اتخاذ تصمیم قانونی و انطباق رفتار مجرمانه با قانون اقدام می نماید.
در واقع چنانچه قاضی پرونده با بررسی و تحقیقات لازم به این نتیجه رسیده که غرض متهم از ارتکاب فحاشی تضعیف جایگاه زن و با توجه به جنسیت و وضعیت بزه دیده باشد، جرم موضوع ماده ۶۱۹ قانون مذکور محقق خواهد بود و در غیر این صورت متهم به ارتکاب بزه توهین ساده نسبت به اشخاص عادی موضوع ماده ۶۰۸ قانون فوق الذکر محکوم و مجازات خواهد شد.
باوجود این شکواییه که از نظر قضایی کامل می باشد اما در هر حال با توجه به متفاوت بودن هر پرونده و دارا بودن نکات و ظرائف خاص خود لذا این شکواییه شما را از مشاوره با وکیل بی نیاز نمی نماید.